Onze website is live gegaan als je dit leest. Regelmatig zullen we updates posten vanuit ons team in de vorm van blogs, maar ook door producten uit te brengen, onderzoeken te doen en trainingen te ontwikkelen.

Ik zou zeggen; houd ons in de gaten op Instagram, LinkedIn of via onze blogs op deze website!

Djeenius als merk

Het idee voor djeenius is in de loop van de jaren en vanuit onze ervaringen ontstaan. Natuurlijk was niet duidelijk dat djeenius djeenius zou heten. Maar in ons werk als docent, onderwijskundige, orthopedagogen en psychologen, kwamen we in aanraking met alle aspecten die te maken hebben met…, leren, onderwijs en groeien. Kinderen en hun systeem, kinderen in zijn geheel, ouders als partner, leerkrachten, docenten, onderwijsondersteuners, scholen en mensen die verder willen leren en groeien en de behoeften die zij hebben.

Langzaam kwamen verschillende ideeën bij elkaar en samen met onze ervaringen, vormden die de voedingsbodem voor djeenius. Inmiddels zijn we al wel een poosje aan het werk achter de schermen om tot dit moment te komen. We hadden de ruimte, tijd en de ideeën om djeenius een gezicht te geven. Hieronder in ieder geval mijn gezicht. Het is toch altijd fijn om een kleine persoonlijke noot te hebben.

Floor, onderwijskundige en ontwikkelaar

Missie djeenius

De naam omvat voor ons precies waar het om gaat en hiervoor hebben we inspiratie gevonden in Einstein. Eén quote in het bijzonder: ‘It’s not that I’m smarter, I just stay with the problems longer.’ Nou was Einstein ontegenzeggelijk intelligent, maar hij was zeker niet overal goed in.

Wat hij met deze quote heel mooi aangeeft is dat je soms simpelweg ook moet accepteren dat je even oncomfortabel moet voelen, moeite moet doen, op verschillende manieren naar dingen moet kijken, om verder te komen. Het sluit ook perfect aan op onderzoek waaruit blijkt dat bijvoorbeeld de meest succesvolle muzikanten aan het einde van hun opleiding aan de conservatorium, de muzikanten zijn die de grootste tijdsinvestering maken. Inzet helpt. Tijd helpt. Een andere manier van kijken helpt.

Wat ook helpt is als we een beetje steun ervaren op momenten dat we oncomfortabel zijn. Steun kan vele verschijningsvormen hebben. Djeenius wil zorgen voor steun die deskundig is. Bewezen effectief. Steun die toegankelijk is en eenvoudig in te zetten is. Zo willen we iedereen die met groeien, onderwijzen of leren te maken heeft helpen met tools, inspiratie en deskundige informatie!

Volg ons!

Onze website is live gegaan als je dit leest. Regelmatig zullen we updates posten vanuit ons team in de vorm van blogs, maar ook door producten uit te brengen, onderzoeken te doen en trainingen te ontwikkelen. Ik zou zeggen; houd ons in de gaten op Instagram, LinkedIn of via onze blogs.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam