Persbericht

Vanaf vandaag is de site van Djeenius live!

Djeenius

Maar wie is Djeenius dan? Djeenius is een merk dat zich bezighoudt met alles rondom groei. Dat betekent groeien, leren en onderwijzen. We maken producten en tools die direct inzetbaar zijn om hierbij te ondersteunen. Deze tools kunnen voor de lerende persoon zijn, maar ook voor de persoon die juist onderwijst, opvoedt of zorgt.

Waar staat Djeenius voor

Djeenius staat voor het toegankelijk maken van ontwikkeling voor iedereen. Ontwikkeling is niet altijd gemakkelijk. Leren is niet gemakkelijk. Je moet dit ongemak leren herkennen, omarmen en leren waarderen. Dat ongemak, dat staat voor de kans tot groei. Djeenius is daarin eerlijk en to the point. Het ongemak neemt Djeenius niet weg en wil Djeenius ook niet wegnemen. Wel wil Djeenius helpen bij het omgaan met dat ongemak. Door wetenschappelijke inzichten te verwerken in praktische en direct inzetbare tools ondersteunen we in het proces en kan iemand het vertrouwen ontwikkelen dat hij ook in staat is om met dat stuk ongemak verder te komen. Of het nu gaat om plannen, effectief leren of het omgaan met adolescenten, Djeenius verschaft inspiratie, materialen, tools en trainingen.

Einstein, een belangrijke inspiratiebron voor Djeenius, zei ooit; ‘Het is niet dat ik zo slim ben, maar ik sta langer bij problemen stil’. Aan de ene kant kunnen we stellen dat Einstein zeer intelligent was, maar hij was zeker niet overal goed in. De dingen waar hij goed in was, waren dingen waar hij ontzettend veel tijd en energie aan besteedde. Djeenius helpt, met Djeen als gids, iedereen om te groeien of te laten groeien. Vanuit een positieve gedachte willen we mensen laten ervaren wat ze NOG niet kunnen en hen helpen toch hun dromen waar te maken. Al is dat maar zoiets ‘eenvoudigs’ als het halen van een voldoende of het hebben van een gezellige maaltijd, maar het kan ook de ontwikkeling van een uniek project zijn voor een school waarbij diverse expertises samenkomen.

Coming soon

De website is net live gegaan en dat is alleen maar het begin!

  • Binnenkort komt ook onze webshop live. (10 februari)
  • Dit gebeurt op het moment dat Braindeck, ons eerste product wordt gelanceerd. Dit product sluit perfect aan op de trend van micro-learning. Braindeck is geen boek, maar een verzameling onderwijswetenschappelijke studierecepten. Duidelijk omschreven stappen van bewezen effectieve studiestrategieën die je direct kunt doorlopen om vervolgens effectief te studeren. Je kunt dus meteen aan de slag. Wel op papier. Dat wel. Want ieder onderzoek laat nog altijd zien dat studeren op papier effectiever werkt. En effectief, daar houden we van!
  • Rapportage van ons onderzoek naar de ervaring van leerkrachten (PO) en docenten (VO) in het onderwijs aan leerlingen met gedragsproblemen, sociale problemen of ontwikkelingsproblemen. Hoe ervaren zij het hebben van deze leerlingen in hun klas, in hoeverre lukt het om aan te sluiten bij de klas, of deze leerlingen, in hoeverre hebben zij hier voldoende ondersteuning in en welke behoeften hebben zij?
  • De planmodule van Djeen.
  • Een toolbox voor docenten.

Contactinformatie

In januari komt er een specifiek persbericht over de introductie van braindeck wil je hierover of over Djeenius meer informatie? Neem dan contact op met info@djeenius.com of bel 0683162700 (Floor van Nimmerdor)

Gerelateerde berichten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Voornaam
Achternaam